A faházban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják!

A faházakban dohányozni, valamint füstölőket használni szigorúan TILOS, és azonnali kitiltással jár!

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát, dekorációs célt szolgáló tárgyakat, és a benti berendezési, használati tárgyakat (asztal, szék, ágy, matrac, mikró, hűtő) ne vigyék ki a házból!

A faházakat a vendégek tisztán veszik át, az ottlétük alatt maguknak kell ügyelniük a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva lesz a házban (felmosó szett, seprű, víz). A horgászati idő lejártakor a halőrt értesíteni kell a faház ellenőrzése céljából, addig nem hagyható el a horgásztó területe!

A FAHÁZAKBAN SAJÁT FŰTŐ BERENDEZÉS MINDENKORI HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS, CSAK A KLÍMA HASZNÁLATA HŰTÉS VAGY FŰTÉS CÉLJÁRA VEHETŐ IGÉNYBE, AMIT FOGLALÁSKOR, VAGY A HALŐRHÁZNÁL JELEZNI KELL!

A szemetet szemeteszsákokban kérjük gyűjteni, távozáskor a halőrházhoz kell felhozni!

Az 1-es álláson KÖTELEZŐ A CSÓNAK HASZNÁLAT! Kapáskor csónakba kell szállni, és a csónakból kell fárasztani! Hal megfogásakor szétszedhető nagy méretű merítőhálóval (keretes, merev, nem szétszedhető merítő tilos!) merítünk, merítés után szétszedjük a merítőt, a halat menetirány szerint beállítjuk előre, és halat így hozzuk ki mérlegelésre! Csónakba beemelni a halat SZIGORÚAN TILOS!

Partról fárasztani SZIGORÚAN TILOS! Leakadáskor, a hal akadóba ugrása esetén a kampó használata szükséges, ami tartozéka a faháznak.

TŰZGYÚJTÁS EZEN AZ ÁLLÁSON IS TILOS! CSAK GÁZOS SÜTŐ, FŐZŐ ESZKÖZ, ILLETVE FASZENES SÜTŐ HASZNÁLHATÓ!

A tavon nem horgászó 18 év feletti kísérőknek és/vagy a horgász családtagjainak 7:00 – 21:00 óra között 200 Ft látogatói díjat kell fizetnie! Éjszakai ott tartózkodás esetén a kísérőknek/családtagoknak 500 Ft kísérő jegyet kell vásárolniuk (500 Ft/nap vagy a horgászati idő foglalás szerint). Az éjszakai ott tartózkodást jelezni kell a halőrnek, a látogató csak következő nap 7:00-kor tudja elhagyni a tó területét! A látogatók, kísérők kizárólag a halőrház előtti parkolót vehetik igénybe, a tó területén kizárólag gyalogosan közlekedhetnek!

Az 1-es faház foglalása esetén a faház bérlésének teljes összegét (12.000 Ft/24 óra) kérjük előlegként elutalni 10 NAPON BELÜL!

Azonnali kitiltást von maga után a méltatlan, és kulturálatlan közerkölcsöt sértő viselkedés! Aki felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését, és kifizetését követően azonnali távozásra köteles!

A faház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a vendégek vagyontárgyaiért az üzemeltető felelősséget nem vállal!

Jó pihenést, és kulturált kikapcsolódást kíván a Battyán Carp Lake csapata!